invitatie-FLA2_ro

Future Leaders Academy este un proiect educaţional iniţiat în iulie 2015 de asociaţiile Bridging The Gap şi The Seekers, două echipe curajoase care au plecat la drum pentru a găsi liceeni cu potenţial de lider şi a-i ajuta schimbe în bine în comunitatea în care trăiesc.

Pe 11 iunie avem oportunitatea de a ne întâlni în contextul închiderii acestui proiect pentru aduce o contribuţie importantă la dezvoltarea ideilor unor tineri aflaţi la început de drum. Dacă vrei să participi la eveniment, la prezentarea proiecutului şi la o scurtă discuţie pe tema siguranţei în şcoală şi a felului în care se promovează instituţiile educaţionale, atunci te invităm la eveniment:

Future Leaders Academy Graduation Day

11 iunie – Hotel Radisson Blu Bucureşti, Calea Victoriei 63-81

Te aşteptăm începând cu ora 10:00 şi vom începe la ora 10:30.

12916765_10209714718928762_3670676669663352638_o

Care este scopul acestui proiect?

„Pe parcursul training-urilor din proiect, pe lângă faptul că am învăţat cum să punem proiectele în aplicare, am reuşit cu toţii să ne cunoaştem mai bine. Am râs împreună, am şi plâns şi am ascultat cele mai emoţionante şi deosebite poveşti de viaţă.” (citeşte aici mai multe marturii ale tinerilor din Colegiul Tehnic “Tiu Dumitrescu” care au participat la prima ediţie a proiectului.)

Liceenii selectaţi pentru a doua ediţie a proiectului au lucrat cu traineri profesionişti din Bucureşti, din ţară şi din străinătate pentru a pune pe picioare un proiect care va încerca să rezolve o problemă a comunităţii locale.

„Acest proiect doreşte să vină în întâmpinarea nevoilor de dezvoltare personală a tinerilor de liceu. Ne dorim să le arătăm acestor tineri că dacă vor cu adevarat, pot să-şi transforme ideile în realitate, începând din clipa asta!“ Mircea Racoviceanu, Manager de Proiect Future Leaders Academy.

Confirmă participarea prin email: mircea.racoviceanu@bridgingthegap.ro până la data de 8 iunie 2016. Îţi mulţumim!

Comentați și Distribuiși