involved

Resurse de Caritate

Colaborăm cu mai multe organizaţii care oferă sprijin şi resurse, în mod gratuit sau la costuri reduse, ONG-urilor din România. Te rugăm să dai click mai jos pentru a citi despre aceste organizaţii caritabile partenere.

 • eLiberare Design

  eLiberare Design creeaza graphic design (flyere, afise, reviste), web design, branding identity, content creation, strategie social media și fotografie.

   

  Nu avem clienți și portofoliu.

  Avem parteneri și proiecte în care ne implicăm.

  Fiind o agenție non-profit nu înseamnă că lucrăm gratis. Folosim fondurile rămase din cafea și salarii pentru a sprijini lupta împotriva traficului de persoane în România.  Ne concentrăm atenția pe proiecte și campanii sociale / CSR (Corporate Social Responsability).

 • Galantom

  “Galantom” este un om mereu dispus să îi ajute pe alții, în mod dezinteresat; generos; darnic;
  mărinimos. Noi credem ca acest cuvânt nu a rămas doar în dicționar, ci că are mulți corespondenți în
  realitate.

  Galantom.ro este o platformă de fundraising online care ajută participanții la evenimente sportive să strângă fonduri pentru proiectele ONG-urilor care aduc schimbare în comunitate.

  Galantom.ro aduce împreună organizațiile beneficiare, fundraiserii voluntari și donatorii cu scopul de a contribui împreună la dezvoltarea mediului ONG, de a crește nivelul de implicare socială al indivizilor și de a promova un stil de viață sanatos prin sport.

 • PotsiEu

  Suntem o echipă de entuziaști care cred cu tărie că oricine identifică o soluție prin care se poate crea o societate mai bună, ar trebui să-și transforme ideea în realitate! De aceea am creat PotSiEu.ro, o platformă de crowdfunding, unde oamenii cu idei antreprenoriale, își implică comunitatea pentru a primi susținere, finanțare și validarea ideii.

  Platforma PotSiEu.ro reprezintă unul din instrumentele ONG-ului nostru, prin care susținem activitățile antreprenoriale sustenabile în beneficiul societății.

  Dacă doriți să creați o campanie de crowdfunding cu succes, pentru comunitatea voastră, ne contactați și în funcție de nevoi vom crea sesiuni de pregătire si consiliere potrivite.

 • Techsoup

  Misiunea Asociației TechSoup este ca fiecare organizație neguvernamentală din România să aibă tehnologia necesară pentru a-și îndeplini misiunea la adevăratul potențial.

  Încurajăm adoptarea de către organizații neguvernamentale a tehnologiilor și serviciilor online și oferim resurse de învățare. Credem că accesul la tehnologie și utilizarea ei eficientă crește semnificativ capacitatea ONG-urilor de a face mai mult bine, de la fundraising și o mai bună comunicare cu beneficiarii sau partenerii la un management eficient al informației sau al documentelor.

  Din 2009, împreună cu partenerii noștri donatori am ajutat peste 1200 de organizații neguvernamentale din România să facă economii de peste 2,7 milioane de dolari la accesarea de produse software.

  Dacă reprezinți o organizație non-profit, înscrie-te TechSoup!