Descoperă mai multe despre Bridging The Gap și despre opotunitățile oferite – și cum poți fi și tu implicat.

Cum poți sa devii un partener de caritate?

Scopul nostru este să încurajăm întreprinderile să contribuie la bunăstarea societații. Vă încurajăm sa susțineți necesitățile unui ONG-Partener din rețeaua noastră. Susținerea poate fi sub forma de voluntariat, servicii prestate, donație de materiale, timp sau bani.. Bridging The Gap este întotdeauna în căutare de parteneri din mediul afacerilor. Prin urmare, dacă doriți să vă implicați, vă rugăm să ne contactați. Bridging The Gap este o organizație caritabilă care nu percepe taxe pentru serviciile prestate. Prin urmare, căutăm parteneri care să fie în măsură să ofere servicii pro-bono sau la prețuri reduse.
Fii un partener de caritate

Organizațiile Caritabile

 • Casa Ioana

  Casa Ioana este o organizație non-guvernamentală care se ocupă cu victimele violenței domestice și familiile fără adăpost, cu sediul în București, România.

  Programul ACASĂ al Asociației Casa Ioana satisface nevoile specifice ale familiilor și persoanelor singure de-a lungul unei anumite perioade. Colaborăm cu o rețea largă de instituții din sectorul public și privat pentru a ajuta femeile și copiii să își soluționeze problemele cu care se confruntă și să dobândească competențele necesare și suportul de care au nevoie pentru a-și recăpăta stabilitatea familiei și căminul de care au nevoie. Putem spune că ceea ce facem este să abordăm problemele care stau la baza violenței în familie și a lipsei de adăpost, și nu doar să oferim adăpost de urgență pe perioadă limitată.
 • Blythswood Romania

  Blythswood Romania este o organizaţie creştină cu profil caritabil ce şi-a propus drept scop ajutorarea fizică şi spirituală a celor aflaţi în nevoie. Sediul se află în com. Floreşti, aproape de Cluj-Napoca, iar activităţile organizaţiei se răspândesc în întreaga ţară.

  Blythswood Romania are o relaţie strânsă cu organizaţia mamă, Blythswood Care din Marea Britanie, care începând din 1966 ajută mii de oameni din Europa, Asia şi Africa. Îmbinarea mesajului creştin cu ajutorul practic este principiul de bază în activitatea ambelor organizaţii. În concepţia lor dorinţa de a ajuta oamenii în nevoie exclude posibilitatea de a face deosebire de ordin etnic (rasial), politic sau religios.

  Blythswood Romania doreşte realizarea acestor obiective prin derularea mai multor proiecte sociale, distribuirea ajutoarelor umanitare şi prin intermediul diverselor parteneriate. Activităţile sunt bazate pe principiile de viaţă creştină şi sunt tratate cu profesionalism şi dedicare.

  Blythswood Romania pentru a atinge nivelul autofinanţarii sustine proiecte de factură comercială, precum vânzarea de haine second-hand.
 • Our Lady of Mercy Romania

  (English) OUR MISSION IS TO EMPOWER PEOPLE TO LIVE THEIR LIVES TO THE FULL.

  The Association of Our Lady of Mercy in Romania tries to respond to the needs of marginalized senior citizens and families.

  Each person is encouraged to:
  ✤ recognise his/her personal dignity
  ✤ respect the dignity of other people
  ✤ learn the value of giving as well as receiving
 • The RAP Foundation

  (English) The RAP Foundation is the formal culmination of a dream involving a number of Dumfries (Scotland) based professionals who were associated with the Dumfries Hospitals Romanian Support Group. They have developed direct working links with colleagues in Romania in order to advance the education and to relieve the suffering and distress of children and young people both in Romania and in Bucharest in particular.
 • Asociatia Little People

  Asociaţia Little People gravitează în jurul oamenilor "mici" care prin dedicare, viziune şi curaj pot face schimbări majore în viaţa persoanelor afectate de cancer.
 • Asociatia ACCEPT

  Associatia ACCEPT este prima organizatie neguvernamentala de drepturile omului din Romania care apara si promoveaza drepturile LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, persoane transgender) la nivel national.
 • Semper Musica Association

  Asociatia Semper Musica - singura organizatie din Romania finantata de Fundatia MTV Staying Alive din America - este o organizatie activa in domeniul prevenirii HIV/SIDA, in aceasta directie dezvoltand programe si activitati adresate tinerilor de liceu din orase mici spre medii sau rural. In acelasi timp, organizatia are in vedere implementarea de proiecte care sa aduca in discutia cu tinerii targetati, parintii lor si cadrele didactice, nivelul crescut de discriminare cu care se confrunta persoanele care traiesc cu HIV/SIDA in Romania si persoanele LGBT, dar si nivelul de implicare al tinerilor si parintilor lor in viata comunitatii in vederea gasirii de solutii simple la problemele sociale existente in orasele in care locuiesc.
 • Arhipera

  Asociaţia ArhiPera îşi propune să îmbunătăţească condiţiile de viaţă ale grupurilor vulnerabile din cadrul comunităţilor aflate în sărăcie extremă prin intermediul unei abordări integrate.

  ArhiPera a dezvoltat o metodologie, un model şi o politică de
  intervenţie în comunităţile vulnerabile care pot fi extinse la nivel naţional. Abordarea integrată include ocuparea forţei de
  muncă, construirea de locuinţe, asistenţă socială, asistenţă medicală şi dezvoltare comunitară prin cultură.

  ArhiPera promovează principiile axei strategice ale societăţii incluzive care pledează pentru schimbarea sistemelor sociale,
  luptă împotriva segregării şi marginalizării grupurilor vulnerabile.
 • ARAS

  Asociația Română Anti-SIDA are ca scop principal prevenirea HIV/SIDA, a hepatitelor B și C şi a altor infecţii cu transmitere sexuală (ITS) în rândul tuturor categoriilor de populație, dar în special în grupurile vulnerabile.
 • Asociația de Servicii Sociale SCUT

  Asociatia de Servicii Sociale SCUT isi propune sa creeze, dezvolte si promoveze servicii comunitare adresate nevoilor grupurilor marginalizate sau cu risc de marginalizare sociala, din judetul Brasov. Grupurile tinta principale ale asociatiei sunt adultii cu dizabilitati, cu precadere mintale, tinerii proveniti din centre de plasament si familii vulnerabile.

  Echipa de baza a organizatiei este compusa din asistenti sociali si psihologi iar de la infiintare, in anul 2000, pana in prezent, ASS SCUT a ajutat peste 1000 de persoane, cu servicii complementare dezvoltarii unui stil de viata independent si donatii materiale.
 • Sense International (Romania)

  Sense Internațional (România) este o organizație non-guvernamentală înființată în 2001,

  singura din România ce derulează programe în beneficiul copiilor și tinerilor cu surdocecitate

  și deficiențe senzoriale multiple.

  Surdocecitatea este o combinație de deficiențe de văz și de auz. Ea reprezintă o deficiență
  gravă, multisenzorială, de cele mai multe ori asociată și cu alte tipuri de deficiențe (fizic,
  locomotor, mental).

  Surdocecitatea generează dificultăţi majore în sfera comunicării, a
  accesului la informaţie, în orientare şi mobilitate
  Sense International (România) are ca scop îmbunătățirea vieții copiilor și tinerilor cu
  surdocecitate, prin oferirea de servicii specializate gratuite acestor copii cu nevoi speciale, cu
  scopul de a-i ajuta să-și dezvolte potențialul lor maxim și să aibă șansa unui viitor mai bun.